India and Queensland Govt, Australia a Sports Forum

The Queensland Government, Australia

Invites you to attend a Sports Forum. 

DLSmwxDV4AAs4eP

DLSiI31VAAA2iUi

India and Queensland: Partnering for a Competitive Future

Date:               Wednesday 4 October 2017

Time:               4:00pm to 6:00pm

Venue:                        Villa Medici, The Taj Mahal Hotel, New Delhi

No. 1, Man Singh Road, New Delhi – 11 00 11

MC and Facilitation for the Forum: Michael Kasprowicz;

The Queensland Government, Australia

Invites you to attend a Sports Forum

DLTIVMwVAAAnDYZ

 

India and Queensland: Partnering for a Competitive Future

DLSkqk6VYAIBgwl

 

Date:               Wednesday 4 October 2017

Time:               4:00pm to 6:00pm

Venue:                        Villa Medici, The Taj Mahal Hotel, New Delhi

No. 1, Man Singh Road, New Delhi – 11 00 11

 

MC and Facilitation for the Forum: Michael Kasprowicz

 

TIME ITEM
3:45pm-4:00pm Registration (15 mins)
4:00pm-4:05pm Welcome Address (5mins)

HE Chris Elstoft, Acting Australian High Commissioner to India

4:05pm-4:20pm Key Note Address (15mins)

Mr Michael Kasprowicz, Australia India Council Board Member and Former Australian Test Cricketer

4:20pm-4:35pm Presentation – Gold Coast – Australia’s newest sport hub + High Performance in the Education Environment (10 mins)

Mr Craig Rowsell, Business and Investment Attraction Officer, City of Gold Coast

Q&A Session (5 mins)

4:35pm-4:50pm Presentation  – Sports Law and Governance (10 mins)

Mr Shaun Star, Assistant Professor & Assistant Dean, Jindal Global Law School and Executive Director, Centre for India Australia Studies, O.P. Jindal Global University

Q&A Session (5 mins)

4:50pm-5:00pm Presentation – Hype Spin Lab (7 mins)

Ms Yasmahne Hanel, Director of Industry Engagement, Office of the Commonwealth Games

Q&A Session (3 mins)

5:00pm-5:20pm Presentation – Grass Roots Development + Changing Mindsets (15 mins)

Mr Deep Mukherjee, Confederation of Indian Industry, National Committee on Sports and Vice President, Star India Pvt Ltd

Q&A Session (5 mins)

5:20pm-5:35pm Presentation – Embracing 2018 Healthy and Active Program + Overview of Trade 2018 (10 mins)

The Honourable Robert Borbidge AO, Chair, Embracing 2018 Legacy Advisory Committee and Chair, Study Gold Coast

Ms Yasmahne Hanel, Director of Industry Engagement, Office of the Commonwealth Games

Q&A Session (5 mins)

5:35pm-5:50pm Q&A Session (15 mins)
5:50pm-6:00pm Summary, wrap up & conclusion of Forum (10 mins)
6:00-6:30pm Networking prior to Trade 2018 Queensland Reception – Official Dinner

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s